https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Monday, 9 June 2014

Kokoelma viimeaikaisia piirroksia :)

Piirtäessä syntyy aina "oheistuotteita". Tätä tapahtuu käytännössä jokaisen kuvan kohdalla ja kaikki on luonnosteltava ainakin nopsasti ylös.
Harva niistä oheistuotteista lähtee jatkumaan sen enempää, mutta silti tuntuu hassulta pitää niitä pöytälaatikossa piilossa. Jospa jollakulla kuva herättäiskin inspiksen tai idean käytölle :)

Tässä viimeaikaisia oheistuotteita eräänlainen rykelmä.


Pyysin Facebookissa apua nimen keksimiselle tähän kuvaan ja Mari kekkasi Meduusan :)


Tämä mansikkamainen outo hedelmä Toi Kukkalle etäisesti mieleen Marimekon Karmiinin. On muuten yksi mm:n lempikuosejani se :) Se vain ei tässä ainakaan tietoisesti pohjalla ollut, en tiedä mistä pulpahti mieleen kesken toisen kuvan piirtämisen.
Se voi olla mikä tahansa pieni muoto, liike tai väri joka laukaisee yhtäkkiä visiomeren liikkeelle. Joskus kopparukka on niin ruuhkassa, että luonnoksista tulee pelkkiä hutkaisuja paperille ja usein ne unohtuu jo siihen, kun seuraava on jo puskemassa pihalle :D

 Kuva sai nimekseen "Tollukka". Arskalle siitä kiitos!


 Mari-vaikutteita on tässä seuraavassakin kuulema. Ja mie sitä ala kieltämäänkään ettenkö omaa paljonkin vaikutteita Marimekolta <3 Klassikko-merkki. Aivan mahtavia kuoseja tullut ulos jo vuosikymmeniä!

Mutta tämän mie piirsin silmät roikkuen sylissä, semmoisessa nauruväsymyksessä..tiiätte mitä tarkotan?


Nuo pöhköt tähdet voisi ihan ekana pyyhkäistä äkkiä pois! Ja onhan tuolla paljon muutakin "huhhei-kannattaako julkaista?"-sotkua :DFolk-aiheita alkoi vilisemään päässä noin kuukausi takaperin ja muistan tismalleen miksi. Bongasin kirpulta nukkeperheen, josta lähti varsinainen myrsky käyntiin :)
 Tässä yksi luonnostelma. Pariskuntien järjestys on mitä sattuu ja mustaa aivan liian vähän. Mutta tulipahan laitettua ylös kuitenkin! Piti olla nopsa juttu ja kappas että sujahtikin parituntia niin ettei ymmärtänyt mitä oli tapahtunut :DMie piirrän lasten kanssa myös aika paljon. Harjoitellaan koneella piirtämistä ajottain, lähinnä heän oman mielenkiinnon mukaan. Käsin piirustellaan eniten. Työpöydän ääreen mennään vakipaikoille ja jokaisella on oma juttu käynnissä ja höpötellään siinä samalla kuulumisia. Samaa tuppaa tapahtuman myös ruokapöydässä. Kiitos minun esimerkin..krhm. Yhdistelmä ei aina ihan toimi..hahha :D

Sieniä piirrettiin meän 6v mestarin kanssa. Hällä on mahtava "sieni-silmä". Bongasi meille viime vuonna vissiin parhaimman suppis-paikan koskaan :)


                      Poika sai valita itse värit. Ei hassumpia valintoja!Mutta on tämä yhtä puuhaa juu. Toisinaan niin tuskallista ja joskus taas semmoinen draivi päällä, ettei loppua luule olevan näkyvissä. Sitten tulee joku stressipaukku sotkemaan kuviot ja koko mielikuvitus menee off-tilaan. Ainahan ne offit ohi menee, mutta joka kerta jännittää, että milloinkohan!
Minulla kun ei ole mitään asiaa määräillä tuota piirtämispuolta mielikuvituksestani. Se menee ihan omia raiteitaan. Kuulostaa sekopäiseltä? No sitä se varmaan kyllä onkin :D

2 comments:

  1. Tatit keltaisella pohjalla näyttävät suorastaan herkullisilta! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Tipi! Se on kyllä pirtsakoin väriyhdistelmä noin ylipäätään ja toimii helposti monenlaisessa kuvioinnissa :)

      Delete