https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Tuesday, 26 August 2014

Uusi nimi, uusi aika

Nyt se on toteutettu. Nimenvaihdos.

Valitsin vain yhden sanan vanhan eteen (Kiitos vinkkejä antaneille, arvonta on tuloillaan palkitakseni teidät!), mutta tokipa tuo muutoksia toi sen verran, että pelkällä Hellapuu-sanalla ei löydy toistaiseksi hakupalvelimista ymmärtääkseni blogiin. Mutta katsellaas miten lähtee kehittymään :)

Te jotka ette tiedä mistä on kyse, niin kerron lyhkäisesti, että Facebookissa joku oli klikannut jakamaani blogin linkkiä epäilyttäväksi, jolloin sain kimppuuni riesan: Jokainen linkki blogiini toi eteen varoituksen mahdollisesta roskasivustosta ja minun piti ennen linkin jakoa näppäillä koodia ruutuun voidakseni sen julkaista. Mutta sitten, kun joku klikkasi linkkiäni ja koitti siirtyä blogiin stoppasi homma siihen, kun varoitusteksti tuli eteen. Koitin jakaa tietoa varoituksen merkityksettömyydestä ja lähetin lukemattomia viestejä fb:n ylläpitoon, jotta haitta poistuisi. Tuloksetta, kuten näkyy.
Riesalla oli aivan liian suuri vaikutus vierailijoihin, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun.Heinäkuinen muutto uusiin maisemiin tänne Raumalle on tuonut mukanaan paljon kaikkea uutta. Juuri alkanut viikko on ratkaiseva viikko, tämän jälkeen suunta uusille tuulille on selvinnyt.

Paljastan sen verran, että eräs piirtämistäni kuoseista on nyt tuotteistamisvaiheessa ja markkinoinnit starttaamassa. Jännittää ihan älyttömästi!
Aikapula luonnollisesti kasvoi entisestään, mutta toisaalta juhlin huikeaa 6h mittaista työpäivää, jollaista ei ennen ole ollutkaan mitä Hellapuuhun tulee :)
Tilannetta parantaa vielä sekin, että lapset viihtyy feskarissa, koulussa/iltiksessä hyvin. Mitään ongelmia ei ole ollut. Mitä nyt aikaiset aamut kuljetuksineen on oma lukunsa :D

Tälläinen tylsä tekstinpätkä tällä kertaa. Värikkäämpää ja monipuolisempaa ensi kerralla.

Sadesäästä huolimatta mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3


No comments:

Post a Comment