https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Wednesday, 28 August 2013

Tervetuloa ihka uuteen blogiin!

Kesän ja alkusyksyn mittaan on elämä ollut mullistuksia täynnä. Harmillisen moni niistä on ollut ei toivottuja, mutta mites se fakta menikään .. "Etteen päin, sano mummo lumes". Joten pistin vähän ennakkoon potkuria alle ja tän wannabe-mummelin kaikki kolme harmaata vipattaa ohimoilla niin, että jestampoo!

Totta puhuen, ja vakavasti, tekisi kyllä mieli avautua noista menneistä kokemuksista te-toimiston ja muiden virallisten tahojen yhteyksistä, joista ei valitettavasti hirveän montaa hyvää sanaa ole sanottavana. Virkailijat saavat tehdä rankkojakin virheitä, heitellä asiakasta kuin hernepussia ja kukaan ei kuitenkaan ole vastuussa. Kaippa se on jokin nykytrendi, tiiä häntä.
Onneksi opinnot on nyt hetken tauolla ja saan vähän hengähtää. Motivaatio ei ole kadonnut mihinkään, mutta fyysiset rajat pyrki vastaan sellaista tahtia vetäessä mitä muinoin. Pitkä koulumatka yhtenä syynä (180km/pvä).
Jatkan opinnot omarahoitteisesti loppuun näillä näkymin ensi vuonna. Toisin sanoen aion keskittyä nyt ainoastaan positiiviseen ja kehittävään, viitata kintaalla te-toimistoille ja muille paljon tyhjää puhuville tahoille. Tässä tunkkinne, olkaa hyvä. "Joustavassa aikuisopiskelussa" on vielä paljon kehitettävää :)

Mullistuksien aikana tulin parkuneeksi enemmän ja vähemmän, stressistä ja väsymyksestä, kiukusta ja voimattomuudesta. Mutta nyt on Puhdas olo. Eräällä kornilla tavalla se kaikki tunteiden purkaminen äärestä toiseen teki hyvää ja huomasin, että sen myötä loin nahkani pitkästä aikaa. Vanha joutikin lähteä!Uusi blogi tulee keskitymään ainoastaan Hellapuun tuotteisiin, tuotekehitykseen, ihka uudeksi laitettuun työtilaan ja valmisteilla olevaan puoti-puoleen odotushuoneessa. Toivon mukaan myös interaktiiviseen yhteyteen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
 Haluan auttaa myös osaltani niitä aikusiopiskelijoita, joita te-toimisto on syystä tai toisesta kohdellut epämääräisesti. Heittikö kohdallasi rahoituksen kestoksi merkitty päivämäärä vuodella? Minun kohdallani heitti. Se oli se fataali virhe, mikä aiheutti kaikki mullistukset ja vastuuta ei toistaiseksi ole ottanut kukaan. Maksajaksi olen joutunut minä. En tiedä miten tarinan tulee päättymään tuolta osin, toki katson sen loppuun. Mutta koska joukossa on voimaa, niin siksi pyytäisinkin teitä, joille jotain sen tyyppistä on tapahtunut ottamaan minuun yhteyttä.

On vielä auki miten hellapuun kanssa etenen. Tuotemerkin omistaa käytännön syistä edelleen mieheni yritys ja se siirtyy minulle heti, kun kuviot selviävät suuntaan tai toiseen. Koska Te-toimisto ja Kela eväsivät mahdollisuuteni päästä Yritystehtaan valmennuskurssille, siirtyy oman yritykseni perustaminen vielä jonkin aikaa.

Hellapuu on ja pysyy, mutta enemmänkin statuksella "rakas harrastus" ja teen sen eteen kaiken mitä voin, niin kuin tähänkin asti olen tehnyt. Mikään ei ole sen varmempaa kuin se, että minusta tulee vielä yrittäjä ja saan tehdä työkseni unelmaa.
 Tyhjästä nouseminen vaatii kuitenkin erityisiä ponnistuksia, joiden mittoja hahmottelen parhaillaan. Yksi ehto on osa-aikaisen työn löytäminen ja eräs ovi onkin sille saralle jo auennut.

Niin tai näin, tästä on hyvä aloittaa Hellapuun uusi elämä ja kehitys.

Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet, toivottavasti saan teidät viihtymään aiempaa paremmalla menestyksellä :)


2 comments:

  1. Replies
    1. Hellurei Hanne <3

      Hirrviän hiljaista on täällä vielä, koita jaksaa roikkua mukana :D

      Delete