https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Saturday, 7 September 2013

Orotus salin tapahtumia

Ihka uusi-vanha-retro työtila alkaa hahmottumaan :)

Pisin seinä sai valkoisen maalin päälleen. Jos joku siellä kauhistelee, että kuinka kehtasin hirren maalata, niin kerrottakoon, että hirret olisi pitänyt veistää uusiksi nätimmän pinnan saamiseksi. Puupintaisena se oli hirmuisen sottainen ja ruma. 

Lippuluukun ja lipputoimiston oven seinän tapetoin wanhalla tapettilöydöllä. Ylimmän kehyslaudan takaa löytyi myös hauska teksti.


Uloskäynnin ympärille laitoin pirteän violetin wanhan tapetin.
Työhuoneen puolen seinät saivat megaretron seinäkoristelun tapetista, jollaista en koskaan kuvitellut edes löytäväni! Tämän piti alunperin mennä meidän makariin, mutta arpapelissä työhuone voitti :)

Myös huonekaluja on tullut piristettyä maalilla. Tämä emännän kaappi on vielä vähän kesken. Nupit puuttuu enää :)

Vielä olisi tarvista mm. vaatetelineille ja isommalle seinälokerikolle. 
Remppa jatkuu hiljakseen. Syksy ja lasten päivähoidon alkaminen toi mukanaan välittömästi sairasteluputken: ensin ikävää flunssaa ja heti perään ihmeen sitkeä noro-virus, josta ei meinata toipua kunnolla millään. 
Kun saadaan tauti ulos talosta, aloittaa tämä mamma rempan loppukirin ja arrmottoman ompeluputken, hinkua on niin että muille voisin jo jakaa :D

Syksyn ehdottomasti paras uutinen on kesän painajaisten jälkeen se, että pääsen sittenkin Yritystehtaan valmennuskurssille. Wuhuuu!


5 comments:

 1. Voi itku miten ihanan näköistä!!!! Mua harmittaa kun mun taloa on rempattu niin aina on ollut edullisuus se mikä ratkaisee ja mä tykkäisin just oikein vanhan näköisestä tai ihan reilusti aidosta vanhasta.mutta se vaan on vähän kalliimpi ja työläämpi tehdä uudelleen vanhaa.ja vanhaan taloon sopii kyllä vanha paremmin.mistä sä niitä tapetteja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sirpa :)
   Tiiäkkös, meillä tämä talon remppa elää tavllaan jo toista kautta. Aikanaan kun ostettiin (n.8v sitten), niin pääperiaatteeksi valittiin tietty se edullisuus ja että kaikki mahdollinen pyritään hankkimaan kierrätettynä jne. Ja sillain toteutettiinkin, mutta sitten tuli kiire, kun ensimmäinen Pipana ilmoitti tulostaan :D
   Nyt fiksaillaan niitä muinaisen kiireen aiheuttamia huteja ja hätäisesti tehtyjä päätöksiä hiljalleen ja jatkellaan remppoja loppuun siellä sun täällä, aina kun ehditään. Luovutin pois jo pari vuotta sitten ajatuksen, että voitaisiin koskaan ottaa jotakin muutaman kuukauden pätkää, joka omistaa vain kaiken valmiiksi saamiselle. Että hiljaa hyvää tulee :)

   Tapetit on hartaan keräilyn ja satunnaisen dyykkauksen tuloksia, monet noista olen löytänyt ihan roskiksista. Osa on kirpuilta ja osa netistä löytyneitä ihanuuksia :)

   Delete
  2. niinhän se on ettei parane hötkyillä. ja mihinkäs siinä kiire oiskaan kun ittelle tekee :)
   mutta aika on kyllä rajallista kun on nuita rakkauspakkauksia :)

   Delete
 2. Ihanan ihanat tapetit ja laatikot! Tsemppiä vaan yrittäjävalmennukseen :)

  ReplyDelete
 3. Hyvältä näyttää, ihania tapetteja!

  ReplyDelete