https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Monday, 30 September 2013

Kuulumisia kurssimaailman keskeltä

Vilkasta tuppaa olemaan, milloinkas meillä ei? :D
Sitä kun on luonteenlaadultaan tättähäärä, niin ei voi olla "elossa", ellei ole sopivasti rautoja tulessa. Ja tämä 16.9 alkanut Yritystehtaan Valmennuskurssi on ollut jotain niin lieskoja aiheuttavaa, että ah soo, into vaan kasvaa ja hinku kiihtyy!
Pilvilinnoissa ja omissa maailmoissani viihtyväksi mie olen pohjimmiltani kuitenkin realisti, joka rakasta suoraa puhetta, suoraa kritiikkiä ja suorapuheista opetusta. Hienostelematta yhtään, romantisoimatta pätkääkään ja kaikki uhat esille tuoden.
Kurssia on jäljellä vielä neljä viikkoa ja tähän mennessä minun intohimoni yrittämistä kohtaan on kasvanut sitä mukaa mitä kurssi on edennyt :)

Työhuoneen puolella en ole hirmuisesti ehtinyt touhuilemaan. Muutamia asiakastöitä, himpun remonttia eteen päin ja uusimpana tulokkaana on tämä väliaikainen työpiste tulevalla puotipuolella. Se muuntuu helposti kassatiskiksi vain siirtämällä tietokone työhuone-puolelle pois tieltä.
Paikka on muuten ihana, kun ajattelee tulevia kylmiä kelejä. Saan istua lämpimissä oloissa uunin vieressä :)
Seuraakin löytyy. Kaveri nököttää tuossa puolen metrin etäisyydellä vieressä ja on onneksi melko hiljaista sorttia :D


Piirusteltua on tullut taas pitkästä aikaa enemmän, mutta ihan yksityisesti pöytälaatikkoon ja vähän säästellen tulevia aikoja varten :)
Iltojen puuhaksi otin isomman projektin, vanhan kookkaan hatturasian. Punainen suloinen pahvinen rasia oli pilattu teipeillä, teipin repimillä jäljillä ja ties millä sotkuilla, jotka peitin mustalla akryylimaalilla piiloon. Kanteen tein Lintu-niityn ja sama teema jatkuu alaosaan aina niinä iltoina, milloin pitää saada hypnoosi-vaihe päälle ja mieli rauhoittumaan.Seuraavissa kuvissa viime viikkojen satoa asiakkaille ja omaksi iloksi:

Leppis-tunika (myyty)
Lentäjänpoika-tunika (myyty)


Näitä seuraavien kuvien retroisia lippahattuja löytyy myynnistä täältä: https://www.facebook.com/Hellapuu
Tervetuloa tykkäilemään :)
Pilkku-setti asiakkaalle.

Pikku-Sipuliinin kaavoja piirrettyäni päätin tehdä koekappaleen ja samalla kokeilla pitsiliina-ideaa.

Asiakkaalle aikuisten koon Sipuli.

Pikku-Sipuliini 86/92 asiakkaalle.

Huisean sininen tilaus-Sipuli asiakkaalle.


Postaustahti pysynee siis hieman harvempana vielä jonkin aikaa. Koittakaa kestää! Mie herään uuteen eloon, kun saan kurssin loppuun ja laitettua kaiken voimani Hellapuulle :)
 Blogin ulkoasua lähden muokkamaan mukavammaksi, jahka saan istahtaa koneelle oikein ajan kanssa. Jännää miten sitä unhotti suureksi osaksi nämä muokkaustoiminnot, kun paussia on ollut hetken aikaa ja vanha blogikin pysyi samassa ilmeessä pitempään. Mutta värikkäämpää on siis luvassa.

Kirpeää ja värikästä syksyä kaikille <32 comments:

  1. Mitä ihania vaatteita ja hatturasia! Wau! t. Maija / http://variplantti.blogspot.fi/

    ReplyDelete