https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Saturday, 24 May 2014

11 asian haaste

 Sain "Ihan Oikea blogi?"n Johannalta tällaisen haasteen, jonka otan oikein mielelläni vastaan :)
Tämä minun -ajoittain niin heitteillä oleva- blogini ei mikään lukija-magneetti ole vieläkään. Ehkä lukijoita löytyisi tällain lisää?
Pakko myöntää, että Facebook on tiukasti ykkösenä aina vaan. Yritän terästäytyä bloggaamisenkin suhteen tänä kesänä :)
 
Siispä asiaan!
11 asian haasteessa on tarkoituksena löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. Haaste menee näin:
 1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
 2. Haastetun pitää vastata 11 kysymykseen haastetuille.
 3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
 4. Haastetun tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
 5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
 6. Ei takaisin haastamista.

Lista asioista:

1. Tämä on niin monesti jo sanottu, mutta kun se vaan kuuluu ykkössijalle: Rakastan värejä.

2. Jos voisin matkustaa ajassa taaksepäin haluaisin päästä 60- ja 70-luvuille näkemään maailmaa, jota Marjatta Metsovaara, Saini Salonen, Maija Isola ja monet muut upeat koti- ja ulkomaiset tekstiilisuunnittelijat värittivät taidoillaan.

3. En hallitse mielikuvitustani käytännössä lainkaan. Ja nyt puhutaan siis piirtämisestä ja muusta luovasta työstä :D  Minun käsilläni ja mielikuvituksellani on yhteys, mihin en ole koskaan saanut otetta tai määräysvaltaa.

4. Maailman kaunein maku on Mesiangervo.

5. Olen ujo ja ihmispelkoinen.

6. Olen kiusallisen usein porukasta viimeinen, joka tajuaa vitsit. Käsitän asioita ja kirjoituksia myös usein aivan toisin, miten on tarkoitettu ilmaista.

7. Maailman kaunein tuoksu on Laventeli.

8. Olen Pupu-fani. Meille muutti juuri monen puputtomuus vuoden jälkeen uusi pitkäkorva, nuori Herra Loikkanen. Joonas Loikkanen. Hän on musta Belgianjättikanin ja Ranskanluppakorvan risteytys. Hurmaavin omistamani pupu ikinä! Hänestä teen postauksen jossain välissä lähiaikoina, teidän kaikkien on päästävä tutustumaan Loikkikseen :)

9. Änkytän. Joskus vähemmän ja joskus enemmän.

10. Maailman kaunein ääni on Mustarastaan laulu.

11. Vetistelen herkästi, ilosta ja surusta. Odotan aivan totaalisella kauhulla lasten ensimmäisiä koulu- ja muita juhlia! :DSain Johannalta tällaisia kysymyksiä vastattavaksi:

 1. Mikä on elämän tarkoitus? - Lisääntyminenhän se, kun ajatellaan yksinomaan tieteellisestä vinkkelistä. Mutta koska se on useimmiten tylsä ja kylmä vinkkeli, niin lämpimämpi on tietysti onnellisena oleminen :) 
 2. Oletko onnellinen?- Kai mie olen? En ajattele tätä kysymystä käytännössä oikeasti koskaan, koska se aiheuttaa aina lisäkysymyksiä ja saa miettimään vaihtoehtoja olemassa olevalle hetkelle. Ja minä tykkään suurten kysymysten äärellä elää nimen omaan siinä hetkessä ja olla siitä hetkestä onnellinen.
 3. Onko lasisi puoliksi tyhjä vai täysi? - Ei kumpaakaan ja molempia.
 4. Oletko sellainen aikuinen, millaiseksi itsesi pienenä kuvittelit?- Nyt täytyy sanoa, että en koskaan pienenä kuvitellut niin pitkälle. Olen yhden jutun saavuttanut osaltaan; saan piirtää ja siitä on kehittymässä tärkeä osa yrittäjyyttäni.
 5. Mitä lanka- /käsityökorissasi on? - Kauhee satsi kaikenlaisia ja värisiä, eri laatuisia ja paksuisia! Kori on ollut huililla jonkin aikaa, virkkaus on ollut syrjemmällä jo useamman viikon.
 6. Mikä on erikoisin paikka, missä olet tehnyt käsityötä? - Hmm. Mie en taida erikoisissa paikoissa käsitöihin kyetä? :D
 7. Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit? - En panosta sellaisiin sattumiin. Se saa lähinnä harmistumaan kun miettii mitä kaikkea jokin valtava rahamäärä mahdollistaisi. Mutta jos nyt sellainen tulisi kohdalle, niin rakennuttaisin uuden talon, perustaisin freinet-tyyppisen koulun lapsille ja humpsauttaisin yrittämiseni seuraaville askelmille suunniteltua aikataulua nopsemmin :)
 8. Mikä on parasta kesässä? - Voi niitä on niin monta asiaa. Ja kun talvessakin on. Ja keväässä, ja syksyssä! Kesässä ehkä sitten se, että ulkona on mukavaa saada olla niin paljon ja helpommin vaatemäärän jäädessä vähemmäksi.
 9. Onko kodissasi jokin esine, joka on seurannut sinua koko elämäsi?- Musta pieni matkalaukku, jonne ruukasin sulkea suruja ja huolia. Nyttemmin se on -jännää kyllä- tyhjentynyt ja paljon :)
 10. Mikä on rakkain lapsuuden muistosi? - Mummin ja Papan kesämökki Norvajärvellä, Rovaniemeltä n. 20km pohjoiseen. Oikea lintukoto, pitkä hiekkasärkkäranta. Ja se hiljaisuus, rauha. Kävelin sinne monet kerrat reppu selässä teini-iästä lähtien.
 11. Jos puu kaatuu metsässä, niin lähteekö siitä ääni, jos kukaan ei ole sitä kuulemassa? - Lähtee. Ääniaallothan siitä syntyy joka tapauksessa :)


 Ja sitten haasteet, jotka haluan laittaa seuraaville bloggareille:

http://kangaskorjaamolla.blogspot.fi/

http://lapinlumppu.blogspot.fi/

 http://pyyhaka.blogspot.fi/

Hassu juttu on nyt se, että minun seurattujen blogien joukkoon mahtuu vain nämä kolme, joilla on alle 200 lukijaa :)
Joten tehdääs niin, että jos te tiedätte siellä blogeja, joista uskoisitte minunkin pitävän, niin laittakaa linkkejä kommentteihin, jookos?
Täytyykin ottaa nyt joka tapauksessa lähiaikoina blogi-haku ja etsiä uusia seurattavia listalle :)

Tässäpäs nyt nämä 11 kysymystä, jotka haluan haastetuille esittää:

1. Miten rentoudut?
2. Missä olet hyvä?
3. Missä olet aivan paras? :)
4. Mikä on lempiherkkusi?
5. Ruukaatko käydä käsityö-messuilla?
6. Mikä on viimeisin tekemäsi käsityö?
7. Mikä metsässä on koskettavinta?
8. Millaista oman maan naposteltavaa kasvatat tulevana kesänä, jos kasvatat?
9. Onko se oikeasti aina 1+1=2?
10. Millainen on lempivaatteesi?
11.  Pitääkö vessapaperin juosta telineessä papru tullen yltä vai alta?Aurinkoista viikonloppua kaikille!

- Milli
1 comment:

 1. Kiitän haasteesta, oli mukava tulla haastetuksi. On kauhean vaikea kirjoittaa itsestään tai miettiä kysymyksiä seuraavalle. Tämä olisi kyllä todellinen haaste, mutta taitaa jäädä hautumaan.

  ReplyDelete