https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Saturday, 10 May 2014

Kukkapeili & Auringonkukka, Verson Puoti & Pehemiä

Nyt pitää hävetä. On inhottavaa huomata yhtäkkiä miten tänne onkin jäänyt postaamatta jotain tärkeää ja sitten myöhässä hehkuttaa, joka toki hehkututtaa ja riemututtaa edelleen. Mutta siihen ekaan fiilikseen silloin en saa teitä lukijoita ehkä enää mukaan. Hitsin Faceboook. Tuo "olohuone" tahtoo viedä voittoa aina postauksissa!
Siksikin mie kutsuisin teitä kauniisti tulemaan seuraajiksi sinne, sekä tykkäys-sivulle, että eniten käyttämääni omaprofiiliin, joka on kaikille avoin :)

Hellapuusta voi tykätä tätä kautta ja oman julkisen profiilini löydät tästä :)

Sitten itse asiaan.

Taisin jo riemumökästääkin, että kevät on tuonut tullessansa kaikkea uutta ja outoa ja pelottavaa ja mahtavaa? Möykkään kyllä vähän lisää, kun mie olen ihan jännäkaakelit lahkees!

Verson Puoti ja Pehemiä tuovat nimittäin lähiaikoina valikoimaansa kaksi minun piirtämää kuosia <3

Ensimmäinen on Kukkapeili. Kesäinen ja erittäin retroinen! ja heps, maksimekkona aika näyttävä ilmestys. Tartuttaa kesäfiiliksia ehkä ohikulkijoihinkin? :)
Toinen on Auringonkukka:

 


Arvatkaas ko mie haukoin henkeäni ja olin aivan pökr muutaman viikkoa sitten!
Ihan ensinnäkin kun on niin valtava kunnia saada olla osallisena noiden aarre-kauppojen ja aivan ihanien yrittäjien kanssa tällaisissa merkeissä. Se on jotain sellaista, mitä ei ole uskaltanut haaveillakaan ja nyt se haave toteutuu. Iho on IHAN kananlihalla <3

Kun sain Pop Poroa eka kerran käsiini julkaisun jälkeen mie en voinut ees koskea siihen. Lykkäsin paketin työpöydälle, kurkkasin sisään ja tuijotin ties kuinka kauan. Menin pois, tulin takaisin ja tuijotin.
Meni monta päivää, etten voinu koskea siihen. Pelkäsin, että jos kosken se *PUFF* häviää ilmaan! Sitten rohkaistuin ja kädet vispaten leikkasin, tein pojalle hupparin. Ja itselleni putkihuivin. Enkä siltikään ihan vielä usko, että se tuossa on, en en en :D
Että laitappa näillä hermoilla kesällä Kukkapeilistä tehty maksimekko päälle..hahha! Täytyy ainakin kyllä nojata johonkin tai pyytää isäntä vierelle nappaamaan pökräävä muori käsivarsilleen :D


6 comments:

 1. ihan mahtava juttu. onnea siitä! hienoja kuoseja jälleen kerran.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta Emäntä <3 Jänniä aikoja elellään!

   Delete
 2. Onnea ! Jopas löysin mageen blogin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moiks Nin@! Kiitos onnitteluista ja tervetuloa <3

   Delete
 3. Aivan mahtavaa! Onnea! Ihania kuoseja :)

  ReplyDelete
 4. Kukkapeili on syötävän ihana!!

  Mulla olis sulle haaste =)
  http://kuppikuumana.blogspot.fi/2014/05/11-asian-haaste.html

  ReplyDelete