https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Tuesday, 18 March 2014

Nappeja! Auttaisitko värivalinnoissa?

Miehän pidän napeista ihan hulluna.
Yksi lempikuosikin on Tampellan oma wanha 70-luvun Nappi ja omistan sitä harmittavan vähän eri väreissä. Koossa on vasta vihreävalkoinen, punavalkoinen ja ruskea valkoisin napein.


 Piirsin jo aikaa sitten yhden nappikuosin hieman mukaillen sitä Tampellan vanhaa. Nyt jälkikäteen katsottuna järjestys oli aivan liian tiuha! Piirsin siis uuden ja yyyllätyspyyyllätys isossa koossa :DEn nyt muista kellä oli eräänlainen nappi-kuosi markkinoilla jokin aika sitten, mutta siinä tökki se rinkula, mikä oli piirretty napin sisään kolmiulotteista muotoa antamaan. Perusnappi on minusta paras, ihan tuommoinen lätty vain reikineen :)

Väriversioita pääsen rukkaamaan lisää myöhemmin. Vaan ennen sitä, kertokaa millaisia värejä voisin tähän kuosiin käyttää? Mikä sulla just nyt iskee eniten? Tai millainen naapikuvio sopis kesään, millainen syksyyn? :)

4 comments:

 1. Oikeastaan vain tuo lila pohja ei iske mun silmään, muut kyllä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvaas, tuo violetti... mie sen vähän uhallani tuohon laitin, kun mielessä pyöri tää uus Pantonen vuoden väri eli liila. Se semmoinen orkidean hailakka. Se kun ei minun lemppareihin tahdo kuulua, niin muunsin vähän tummempaan. Epäonnistuin siis ja hyvä niin :D

   Delete
  2. Samaten mulla tuo lila on ainoa joka silmään tökkii, muut on hyviä! :)

   Delete
  3. Taitaa napit pomppia irti kokonaan tuosta lilasta taustasta :D

   Delete