https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Thursday, 20 March 2014

Tunnustuksia :)

Viimeaikoina on tapahtunut kaikkea ennennäkemätöntä, uutta, pelottavaa, mahtavaa ja outoakin. Kaikki silti tavalla tai toisella positiivista ja iloa aiheuttavaa. Ja sitten sain vielä Tunnustuksen! Minua hemmotellaan nyt oikein olan takaa <3

-E- blogista ilojamme.blogspot.fi antoi minulle siis tällaista palautetta:

"Blogi täynnä värejä ja retrohenkisiä luomuksia joita toivoisin itsekin tohtivan joskus toteuttaa myös tähän talouteen. Värikkäät toteutukset ja mahtavat kuosisuunnittelut vetävät aina takaisin blogia selaamaan."

Haluan jatkaa ja jakaa tätä ilostuttavaa ideaa. Annan tunnustukseni kolmelle eri blogille. Säännöt on seuraavat:

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Hellapuu - blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille. "


 Vaikeiden harkintojen jälkeen päädyin heihin:


                                           Susannan työhuone 

Ihanan kotoisa maanläheinen blogi käsityöläisyydestä ja vanhan aseman sisustamisesta, pienestä Kerttu-hamsterista ja kaikenmoisista elämän jutuista ihan laidasta laitaan. Susanna on taitava kirjoittaja, kertoo elämästään kadehdittavan avoimesti iloista ongelmiin. Seuraan blogia säännöllisesti :)


                                                  Tehtaamo

Kuvitetut ohjeet monenlaiseen vaatetusompeluun. Haluan antaa tunnustuksen blogin pitäjän pyytettömästä tavasta ja halusta auttaa toisia ompelijoita niin omassa blogissaan, kuin facebookin ompeluryhmässäkin. On nimittäin kerrassaan upeaa, että joku haluaa nähdä niin suuren vaivan tarkkoine kuvituskuvineen :)


                                                  Karkelot

Värejä, retroa, upeita ompeluksia ja ipanaelämän juttuja jotenkin niin mahtavan hilpeässä muodossa, että kokonaisuus vaan hivele silimää isolla sydämmellä :)                             Leppoisaa tulevaa viikonloppua kaikille :)

2 comments:

 1. Kiitos! Minä seuraan niin vähän käsityöblogeja, että tämän eteenpäin jakaminen tulee olemaan helppo nakki. :)

  ReplyDelete
 2. Laitoin tunnustuksen seuraaville:
  http://sukkulallajaneulalla.blogspot.fi/
  http://byheini.blogspot.fi/
  http://jokkemaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete