https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Sunday, 26 January 2014

Blogi korjattu! Ei enää popup häiriköintiä :)

Sain päivällä karsean viestin kaveriltani kuvakaappauksen kera.
Kuvassa möllötti keskellä näyttöä mainoslaatikko typerine houkutuksineen tienata muka rahaa jostain sikamegahyvästä paikasta ja sitä rataa. Selain ilmoitti myös, että sivustoni on romanian kielinen ja että Facebookista linkkiä klikatessa Fb varoitti erillisellä ikkunalla kuinka blogini olisi roskapostia tai muuten vaarallista aluetta.
Hiki nousi otsalle.

Kuinka ollakaan, tapahtui jotain hämmentävää. Minä epänörtein kappale tehokkaasti epäjärjestykseen sekoitettuja molekyylejä kykenin korjaamaan vian itse. Kai sitä hädän hetkellä sitten vain reipastuu ja hoksottimet terävöityy? :D

Vika löytyi jokin aika sitten valitsemastani käännösohjelmasta, faviconista etusivun alapalkissa. Siellä oletuskieleksi oli jostain syystä pompsahtanut todellakin romania ja sama laatikko ilmeisesti sisälsi tuon haittaohjelman tmv.

Homma hoidossa siis. Kääntäjä hävitetty, ongelma poistettu :)

Tässä vielä super-ompeloosi-sunnuntain viimeisiä tuotoksia, joista viimeinen meni tosin purkuun. Ja sille purkamiselle on _painavat_ syyt. Härrekyyt mitä sotkua sain aikaan :D
Nämä pikkuriikit oli aivan pakko tehdä Lentäjäpojan tilkuista, mitä jäi poikasen paidanteosta jäljelle.
Aatteleppa itte, kun vedät varpaita suuta kohti ja kaikki kuvat mahtivärikkäässä pöksyssä onkin nurin kurin? :D
Ei olisi kangas riittänyt muuten..kaikkea sitä epätoivoissaan ja kangaspulassa tekeekin!

Tämä nykyisin toppi oli vielä iltapäivällä kesällä keskenjäänyt ja pilalle tikattu pitempi mekko. Hihansuista huomaa kyllä, että napsin päin mäntyä vedetyt resorit saksilla veks. Ja ei tämä meidän neidille mahdu enää kuin kuukauden-pari jos sitäkään. Mutta tulipahan tehtyä pois vaivaamasta sekin.

 Sitten tämä onneton katastroohvi.
Hiirenharmaata velouria, lempisävy. Säästetty kuukausitolkulla sitä päivää varten, että uskallan ylipäätään tän tyyppiseen velouriin koskea ja opetella tulemaan toimeen uudestaan. Ei ole lempimateriaaleja sitten yhtään. eikä onnistunut edes sitä vertaa, että kehtaisin isompaa kuvaa julkaista!

Ihastuin nääs muutama aika sitten hunajakenno-ompeleeseen ja käytän sitä nyt pääasiassa kaikkiin trikoo-ompeluksiin minne ikinä tarviikin. Ja koska joustikseen toimi hyvin, päätin surruutella tämänkin reunatikkauset samalla.Tuosta helmakaitaleen ja mekkovelourin välistä jo näkee miten aaltoilee. Olat ja kaula-aukko on jotain ihan järkyttävää :D Kaiken päälle jostain syystä leikoin väärin(?) ja yläosa on niin iso, että kaula-aukkokin roikkuu tisseissä saakka.
Sinnillä vetelin menemään, vaikka tiedän kyllä mitä se mekkalointi ja muu pulina ja kilinä siinä taustalla saa aikaan. Mutta itsepäs mie Duon työhuoneeseen pyysin seuraksi touhuamaan.

Tuo ressukka on pakko purkaa ja äkkiä, kun muutoin nuo taskut ja muu onnistui hyvin. Ja tämä olisi taas yksi (uusi) lämmin vaate lisää tänne vilpoisen mökin syövereissä elämiseen.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

-milona-


No comments:

Post a Comment