https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Saturday, 11 January 2014

Kuosi-ajatelmia matkan varrelta

Näillä kuvilla on jo ikää hieman. Mutta nämä on ne, jotka on jääneet kummittelemaan huolimatta siitä, että ovat ihan niitä alkuaikojen räpellyksiä ja laatu sen mukainen :D

HELLAPUU® logosta piirsin kuosin jo aikaa sitten. Spiraali on ollut minun muotoni jo lapsesta saakka ja oli luontevaa, että se on osa omaa logoakin. Kuosina tämä taas jakaa ehkä silmää: onko parempi olla pikkuriikkinen vai oikein iso? :)Olen edelleen, aina ja ikuisesti suuri Marjatta Metsovaaran ihailija. Tämä kuosi on lähes suora kopio Metsovaaran kukkasesta, joka on kautta aikain mielettömin suosikki-kuosini mitä olen koskaan nähnyt.
 

Tämä on ajatelmisa tehdä seulaan ja kokeilla peittovalkoisella pikimustalle trikoolle.

Samoin tämä. "Pillipiipari" jäi jostain syystä tiukasti mieleen, eikä ole vieläkään sieltä kadonnut. Jalostellaan ja katsellaan :)


Punarintaan taidan kehitellä uuden asettelun. Ruudullisuus näyttää aivan liian järjestelmälliseltä yhtäkkiä :D

Ratas.


Kesäkuosina aika pirteitä voisi nämä olla juu. Tämä on jostain syystä sellainen kuvio yhdistelmä, johon voi keksiä miljoonittain värejä ja saada ne näyttämään yhteensopivilta liki jokaisessa tapauksessa. Kauheeta sanoa näin? :D Mutku mie tykkään. Ja seulaan päätyy tämäkin pikimmiten :)

No comments:

Post a Comment