https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Wednesday, 15 January 2014

Feikkiä pitsireunaa

Toissailtana tein kohtalokkaan(?) virheen. Hörppäsin iltateeksi vahingossa tujua vihreää ja niinhän siinä kävi, että valvoin kahteen saakka yötä ja hypin vähän väliä ylhäällä piirtämässä ideoita paperille ylös. Olen syystä tai toisesta niin herkkä kofeiinille, että sen nautiskelu kannattaa todella ajoittaa vain aamuihin!

Tässäpäs yksi yöllinen tuotos, josta kehkeytyi nyt melkein päähänpinttymä :D
Tämä on nääs aika monikäyttöinen kuvio. Ajatus lähti juoksemaan ensin siitä, miten yksiväriseen vaatteeseen voisi tehdä feikkipitsireunaa suoraan kuosilla. Hameen helmaan, hihansuihin ja sitä rataa. Mie kun en oikein välitä oikeista pitseistä, vaikka niissä usein onkin kaunis kuvio. Tyylinä se silti on liian romanttinen hörselö mun makuuni.
Keneltäkään valmistajalta tai kankaiden tuottajalta en tämän tyyppistä löytänyt ja nyt sitten kutittele tietysti ajatus lähteä tämä jollain tavalla toteuttamaan.
Seuraavaksi on siis tiedossa Ukko-kullan ystävällismielinen ympäripuhuminen, jotta saisin levitettyä tilojani tallin puolelle ja mahikset rakentaa oma painopöytä valotuskaappeineen :) 
 


No comments:

Post a Comment