https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Wednesday 26 February 2014

Jokkut hiihtää, mie en :D

..Ko mie ompelen!

Ollaan täällä kotikulmilla Rollossa lomailemassa Ipana-Duon kanssa ja on se niin onni, että Mummiskalla on täällä koneet ja vehkeet, että lapsi saa toteuttaa itseään loman kunniaksi :D

Tulomatkalla oli pyssättävä Metsolalla Kempeleessä ja mukaan lähti muutamia herkullisuuksia. Eilen piipahdin Ottobren shopilla Rantavitikalla ja voi jeeeeee ja apua miten se pieni tila voikin olla niin täynnä kaikkea herkkuva <3 Menen käymään huomenna uudestaan :)

Kuvassa on nyt vähän sekaisin sitä ja tätä, kotoakin mukaa otettuja siksakkia ja kelta-valkoraitaa Marimekolta.

                                                          Seuraavat on Ottobrelta:


  Ja tällaisia niistä sitten on alkanut syntymään! Pikkuriikkiselle siskon 8vkon ikäiselle Jasper-vauvalle tein pienen setin ja tumppuja on tulossa pieni pino lisää :)

Kattokaa mikä kuosi! Voi apua mie rakastuin! Poikaselle tein useamman paidan samaan henkäisyyn samalla kaavalla. Ei näihin tartte mitään erikoisempaa minusta. Pääasia, että kuosit pääsee kunnolla esille :)



Tätä mie vähän arvoin, että teenkö poikaselle vai tylleröiselle. Pojalle syntyi sitten paita ja lopuista riitti PikkuRiikille pipaan. Vaan tätä on pakko saada lisää. Sunnalla on hame tilauksessa :)

Sunna sai topin ja paidan. Jotenkin näillä viimeisimmillä kaungaskauppa-käynneillä on enempi tarttunut purkan lailla käsiin poikamaisemmat kuosit :)

Itselleni tein ylipitkähihaisen ja pitkähelmaisen peruspaidan. Ja tuo trikoo, tykkäsin lujaa. Ja haen lisää huomenna :D

 Päivän saldo :) Huomiselle odottaa samanmoinen pino ja leikattaviakin on vielä jonossa. Mutta kun. Unohdin lasten housukaavat kotiin ja ne pitää vielä piirtää. Sen jälkeen saadaan froteepöksyjä ja leggareita molemmille muutamat lisää.

Inspismyrsky ei vaan laannu. Oisko tämä jo kamalaa? Mie vaan voisin ommella ja ommella ja ommella ja piirtää ja piirtää ja aina kun jalat tarvii lepoa, niin jatkaa villapaidan virkkuuta. Voipii olla kohtuullisen vauhdikas kevät tulossa, jos vain pysyn terveenä ja ohitan nää kaikki kulkutaudit yhtä onnekkaasti mitä ennenkin. Tämäkin loma nääs alkoi öököämisellä. Poikanen aloitti jo tulomatkalla autoon ja typynen hiihti perässä ja aloitti öököt eilen aamulla. Ja tänään minun mahani on sitten kuplinut siihen malliin että. En luovuta! :D Tahdonvoimalla liekkö olen edellisekki ohittanut, kun ei tätä perusterveydentilaa voi ihan vielä kovin hohdokkaaksikaan kehua :D

7 comments:

  1. voi mahtavuutta. aivan ihania juttuja oot ommellunna..noooooh..onkos siellä sitä lunta jota kovasti miun blogista kaipailit takakonttiis?? vai tuletteko täältä päin hakemaan? hehahe..taitaa tosin meidänki lumet keretä sulamaan pois poikkeen parin päivän sisällä..muksaa loman jatketta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onhan nuo kankaat hei niin hullaannuttavia ettei tosi!
      Ja arvaappa mitä. Me tänne tultiin lauantaina ja alkoko se sunnuntaina jo plussakelit. Ihan kuraräntäsotkua ulkona ja lumet hupenee koko ajan. Plööh.
      Että missäs te asuittakaan? :D

      Meidän loma saattaa pitkittyä tarkotuksella vähän nyt, kun on nuo ipanoiden sairastelut tehny päivistä aika ykstoikkosia. Jos sitä pääsis liikkumaan enemmän nyt loppuviikosta, kun ollaan jouduttu aika paljolti sisällä nyt vaan olemaan :)

      Delete
  2. No jopas löytyi mukava blogi! Kivoja ompeluita ja kirjoitatkin niin sujuvasti :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heei, tervetuloa Erja :)
      Mien tuosta sujuvuudesta tiiä, hienoa jos semmoiselta sinun silmään tuntuu. Sitä joskus miettii, että mitenkähän etelän ihmiset jaksaa lapin letkiää lukea :D

      Delete
  3. Kiva toi sun paita :) Mistä oot kankaan ostanu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Ida :) Siittä tuli kyllä hyvä, kun sain sen omakaavan muokatuksi just sellaiseksi kun tykkään (ylipitkät hihat ja pitempi helma).
      Kankaan löysin Ottobrelta, tuolta Rovaniemen shopista. Voiskohan sitä löytyä myös heidän Etsy-shopista? :)

      Delete
    2. Kiitos, täytyypä käydä vilkasemassa :)

      Delete