https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Sunday, 9 February 2014

Salmiakkia jälkijunassa?

Kiiruvuosina on mennyt ohi monia ihania kuoseja mitä markkinoille pukkasi.
Jostain muistan ostaneeni Metsolan mustavalko-salmiakkia palan ja siitä on poikasella pipo tallessa.

Aamupäivällä sortteeratessa eteisen (järjetöntä!) pipovalikoimaa jäin sitä salmiakkikuviollista tuijottamaan. Ja haa! Mikä siitä puuttui? No VÄRIT :D

Kehittelin seuraavanlaista ideaa, joka lähti puhtaasti siitä probleemasta, että jos ja kun ihania kuoseja maailmalle tuottajilta saapuu, niin niitähän olisi saatava aina kertaheitolla kaikkia mahdollisia värejä. Ainakin mulla se pahe meinaa olla. Mutta päätäppäs nyt tältä istumalta mikä yhdistelmä ois sitten kivoin :D


 Yhden ruudun korkeus olisi siis lähemmäs 10cm. Ja yhden väriyhdistelmän korkeus taas esim. 40cm. Siitä saisi yksistään jo esim. alle 5v Pipanalle vaatetta ja kahdella yhdistelmällä aikuiselle paita, tunikaa.. :)


Pastellit ei ole oikein mun juttu. Näistä tulee kuitenkin kesä ja jätski mieleen. Alkoi suussa maistumaan minttu ja mansikka ja mikäs se olikaan se joku uusi outo Pappagallon erikoisuus, kun oli sinistä :)
                 Mekko-ajatusta piirsin noin s-kokoon, samoin leggareita.Mutta Blogger jätti yhteistyön kesken ja pääsen laittamaan leggikset esille vähän myöhemmin.Se torstainen siivoushan armollisesti jäi, kun vieraat joutui perumaan tulonsa. Toivottavasti vauva on jo parempana siellä naapurikylällä :)

Tänään on nyt sitten siistitty taloa rennolla otteella vähän koko päivän ajan ja finaali olis käsillä. Tekis mieli delegoida toisille tuo luuttuaminen.
Tiiättehän te mihin kuntoon keittiön lattiasta se pöydän alapuoli joutuu viikon hunningon jälkeen? Semmoinen kerrostuma ois Pipanoitten kohdilla tuolien alla, että lähempä tästä kaivelemaan varastosta petkeltä esiin. Moiks :)

No comments:

Post a Comment