https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Wednesday, 19 February 2014

Lisää printtikalvo-kokeiluja

Hinputti mie ihastuin näihin juttuihin. Pitää suorastaan aivastella enimpiä ideoita uLos, kun päässä käy taas SELLAinen ruuhka :D Olispa hiukan edullisempaa matskua, niin testaisin kyllä kaiken mitä mieleen on tullut!


Tässä tuo eilinen TipuTunika vielä ja se sen helma. Minusta siitä tuli hyvä, kun se sojottaa tuollain sivuilta. Sen verran onnistunut kappale on, että on päälläkin parhaillaan :)


Sitten. Tuo Marimekon viskoositrikoo, josta taioin nuo lökärit vähän aiemmin. Mitoin ja mitoin ja jee, jäljelle jäänyt pala riitti prikulleen lyhythihaiseen mekkoon!
Saa muuten tämmöisen hukkapätkän näyttämään entistä matalemmalta, kun pökät roikkuu polvissa ja mekon printtikalvokuvakin tuli sijoitettua suht alas. Äh sen väliä, tämä on hyvä näi. Niin kevyttä ja ilmavaa (että palelee!) että on kuin ei ois mitään päällä :)


Sitten perusteepparia, joista on tällä haava pulaa. Tein keltaisesta pvl-trikoosta ja silitin nuo siksakit samaisesta printtikalvosta rintamukseen.
Hiihtolomaa olisi ens viikko ja mie vietän sen Pipana-duon kansa Rollossa. Perjantaina lähdetään ja eipä ole vaikeeta veikata missä tulee pitkä pysäys juuri ennen Oulua. Metsola, here I come :D

4 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos Elli <3
   Löysä & Perusmalli, siinä ne iänikuiset kestosuosikit :D

   Delete
 2. Replies
  1. Hirmu helpot tehdäkin! Pituudelle mallia omista leggareista, haaroväli about polviin ja pepun päälle vaan pienet muotolaskokset ja reilu resori vyötärölle, valmis :)
   Mie tein nämä Onionin kaavalla, kun sattumalta semmoisen löysin. Päädyin sit kuitenkin mittomaan omista vielä tarkemmat ja oishan ne syntyny suoraan niistäki, ilman kaavaa :)

   Delete