https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Sunday, 9 February 2014

Pientä kesäistä Sylva Ry:n huutokauppaan :)

Halusin osallistua viikon päästä lauantaina järjestettävään hyväntekeväisyys-huutokauppaan ompeluryhmän mukana.

Paitatehtaalta jäi paloja yli ja tässä ensimmäinen tuotos, jonka lahjoitan huutokauppaan huudettavaks. Lisää muutakin on tarkoitus tehdä tulevalla viikolla.

Toppi on pitkän mallinen eli tulee pepun päälle/alle ja on kokoa 104cm. Kesäinen, mutta menee viileämmälläkin aluspaitana helman tullessa kivasti paidan alta esiin :)
Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/

https://www.facebook.com/.../Piilo.../120673634676762
Sylva Ry - sylva
www.sylva.fi

3 comments:

 1. voi höh..hitto kun en ole siellä fasessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se paikka on sekä kirous, että onni. Vie oman aikansa löytää sieltä se "oma paikkansa" ja hoksia mihin kaikkeen osallistua, mihin ryhmiin liittyä jne. Aika alusta saakka mie siellä olen ollut, mutta taukoja on ollut myös välissä :)
   Jos tuohon haluaa osallistua, niin varmaan tuolta Piilosta saa infoa miten se on mahollista. Ei varmaankaan mahotonta, vaatii vain pientä järjestelyä että onnistuu?

   Delete
  2. Mie tos selvittelin, että jos facen ulkopuolinen eläväinen haluaa osallistua, niin esim. minun kautta voi laittaa tuotteen kuvan ja mie hoidan sit yhteydenpidon välityksen ostajalta tekijälle :)

   Delete