https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Friday, 7 February 2014

Lady Peacock

Muistan tässä taannoin, kun Metsola julkaisi kauniin Riikinkukko-kuosin kilpailun voittajana. Se ei vaan minun värihullun makuuni mustavalkoisena siinä elämän vaiheessa iskenyt ja jäin silloin jo piirustelemaan omaa versiota samaisesta linnusta.
Ensin näin tämän tietysti neuloksena. Tein väriversioita tunika-malliin.

                                             Arkinen lämmin harmaa.Kesäinen keltainen on tällä hetkellä minun lempiväri. Ihastuin ehkä ikihyviksi? :)

 Oranssi on väistynyt taka-alalle. Ja tuo sininen..hmm :D
 Mustasta taipui mielen päälle petivaatteet. Siispä koko kuosin ilme alkoi muuttuman puuvillan suuntaan. Sallalle kiitokset mielen taivuttelusta :D


                                                      Yöpaitamainen? :)Vihreänä menee vielä, mutta värikkääksi muunneltunua muuttuu jo todella trooppiseen suuntaan!Se mitä mie odotan taas innolla on se kevätaamu, kun mustarastas tulee takaisin ja laulaa ensimmäisen kerran pihapuussa. Silloin mie aina itken hetken. Ei ole maailmassa kauniimpaa ääntä, kuin mustarastaan laulu :)

6 comments:

 1. Tää on kiva kuosi, tykkään kovasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Noranda :) Linnuissa on vaan sitä jotain. Riikinkukko on niin ylväs erikoinen tapaus, että henkeä salpaa. Sen toteuttaminen oman mielikuvituksen pohjalta ei voi koskaan kohdata sitä miltä nää oikeasti livenä näyttää. Niin majesteettisia ja ihan toisesta maailmasta :)

   Delete
 2. Ei voi mitään. Vaikka kuinka monesti katsosin noita, niin tuo mustapohjanen on paras! henkeä salpaava todellakin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hykerryttää ja punastuttaa, kiitos Emilie <3
   Mustavalkoisuus on yhtä kuin monikäyttöisempi. Vois ajatella, että ehkä eniten vapauksia antava yhdistelmä? Kirkkaat värit ja värikkyys sitoo aina kuitenkin omalla tavallaan :)

   Delete
 3. ja mie ostan heti tätä kuosia kun markkinoille tulee. mahtavan näkönen..oikein jo syyhyttäs ommella yhtä jos toista tuollasesta kankaasta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanasti sanottu mehtäemäntä :)
   Voi jos löytyskin joku tuottaja, kun olis kiinnostunut. Mie olen vaan huono (ja aloittelija) enkä oikeen tiedä miten näitä vois lähteä mihkään tarjoamaan sillain suoranaisesti. Kun olen käsittänyt, että iso osa tuottajista hukkuu jo kuosikuviin, joita heille lähetellään tosi paljon. Pallo hukassa siis, toistaiseksi :D

   Delete