https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Sunday, 2 February 2014

Peruspaitaa mahtiskuosilla!

"Miks aina vaan perusvaatetta?"

Tämä on helppo. Siksi, että nää upeat kuosit ei vaan kaipaa mitään sen enempää, kuin päästä esille koko voimallansa :)


Jälleen kuiskin pahotteluja kauheasta kuvanlaadusta. Vanhus vetelee viimeisiään. Välillä pelaa, useimmiten ei. Tällä kertaa ei yhdessäkään kuvassa mitä yritin räpsiä. 


Paita on muutes koottu esipesemättömistä eli luotan nyt sokeasti ajatukseen, että jos pesussa vetäisi kokoon sen 5-10%, niin olkasaumat asettuis just ja reunatikkauksetkin kursiutuisi 100% suoriksi. Aika hyvin kyllä onnistui tällä kertaa, vaikka tämä neulos on mulle kohtuu uusi materiaali :)

Tulette kuulemaan, jos pesun jälkeen koneesta nostan jotain epämiellyttävää :D

 Arki alkaa. Oli mukava viikonloppu lapsivapaata. Maanantait ei ole minun päiviä, se käyntiin lähtö on vaan hitaampaa. Siitä huolimatta letkeän lempeetä alkavaa viikkoa kaikille!

- Milli

3 comments:

 1. Ihana paita! Tuo on kyllä huippu kuosi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Noranda!
   Tästä tuli kerta heitolla yksi suosikkipaidoista. Niin ihana materiaali tuo neulos ja pesustahan nostin kuivamaan prikulleen sen mitä uskalsin luottaa tapahtuvaksikin. Nappi juttu siis :)

   Delete
 2. mahtava paita..ja oih..lapsivapaa viikonloppu. miulle. kyllä kiitos heti nam. just tuossa totesin tänään kun kalenteria katoin jotta en ou ees yksin kaupassa päässy käymään sitten tammikuun 11 päivä :/ huuh lääh..ois pikku parin tunnin yksin olo paikallaan :D

  ReplyDelete