https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Thursday, 13 February 2014

Keskeneräisyyksiä. Mutta niin ihanan värikkäitä!

Pakko näyttää teillekin missä värimeressä mie saan uiskennella. Eikun siis tehdä hommia :D

Tällaisia otin entisten lisäksi työn alle eilen. Näistä kaikki on jo leikattuna, -aikuisten paidoiksi.

Joskus vuosia takaperin opettelin aplikointia. Se tuli ajankohtaiseksi nyt, kun kekkasin ihan heti nuo froteet eteen saadessani, että niihin täytyy tulla kukkanen rintamukseen. Pari kokeilua muistinvirkistykseksi ja siitä se lähti :)
Miehän ruukaan käyttää aplikointiin tuommoista upslaaki-liimanauhaa. Löysin sitä muinoin kierrätyskeskuksesta rullatolkulla ja voin todeta, että oli ehkä parhaimpia löytöjä koskaan mitä käsityötarvikkeisiin tulee. Ei ole tarvinnut 4vuoteen ostaa kauppakaupasta sentinsenttiä.

 Hihkun! Pakko varmaan yksi jättää itselleni. Loput menee myyntiin :)


                       Kaikista tule pitkähihaisia paitoja, koot 36-42.


Loppuun vielä pilkahdus jostain mitä meidän pienempi asemapäällikkö toivoi jo jokin aika sitten. Hää ihastui Metsolan traktoriin kauhiana, vaikkei meillä täällä mitään semmoisia vempeleitä ole, eikä tämä sellaisen kyytiin ole vielä koskaan uskaltanu mennä. Siitä viis, hyvä maku pojalla on :D
Paita näyttää uunin kyljessä giganttisen kokoiselta. Se on noin 116cm ja himpan reilu meidän kirpulle.

2 comments:

 1. uuuuh..hienoja. tuo lippapipa on erityisen hyvännäkönen. pitäsköhän sitä ottaa itteensä niskasta kiinni ja ommella itekkin tuommosia lippalakkeja kesäksi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. tiks ja kumarrus :)
   Paappas mulle osoite ja laitan kaavan lippapipalle tulemaan? Se on hyvä malli talvikeleillekin, kun on semmoinen syvemmälle päähän menevä. Ja samalla kaavalla saat sovellettua moneen eri kokoon.

   Delete