https://www.facebook.com/milonahellapuusadekallio

Monday 17 February 2014

Printtikalvo kokeilu

Ihan en onnistunut, mutta ei hullumpi tulos ekakertalaiselta :)

Näille kalvoille mie yleensä tulostan ja silitän tuotemerkit, kun on niin karseen hintaisia. Tuotemerkkejä saan yhdelle kalvolle 36kpl eli hinta putoaa per kappale yrjöttävän kalliista pyörryttävän hintaiseen. Näillä mennään silti toistaiseksi, kunnes on varaa tilata tehdaskutoiset :)
 Mutta nyt kun iski testaus-hinku, niin piättele siinä nyt ittees!


 
Nämä paketit on komean hintaisia. Meidän paikallisessa KIPA:ssa maksaa 5 arkin paketti n. 22e. Hain hätäpäissäni lisää tuotemerkkien loputtua ja oli pakko ostaa siinä vaiheessa. Yllätyin silti mitä ostin. Aiemmat saman merkin kalvot on olleet läpinäkyviä ja niihin kuva pitää tulostaa peilikuvana. Näihin ei tarvitse.
Ennen silitystä taustapaperi poistetaan ja sitten silitetään hartaasti se 3min ja pitäisi olla varovainen, ettei silitä liikaa. Mie en sitä näiden kans nyt ollut.



              Kauempaa näyttää ihan hyvältä. Lähempää kun tarkastelee niin:



 Silitin liikaa. Eli opin sen, että silityksen jälkeen pitää kalvon antaa jäähtyä kunnolla ennen kuin kokeileee, onko se jäänyt kunnolla kiinni kankaaseen.


 Mutta kyllä tämä silti menee! Mekko oli kokeilua peruspaitani kaavasta ja helma on vielä kesken. Se nyt ei kuvassa juuri näy, mutta mie jotenkin kyllästyin jo siihen tasaiseen helmaan ja ajattelin napsia tuosta edestä pois semmoisen puolikaaren muotoisen palasen ja venyttää trikoo rullalle. Jos jäisi sojottamaan ja kihartuisi kivasti? :)

Loppuun vielä järkkyhieno pousi! Sunna halusi päästä myös kuvaan ja hahha, luonnollisesti irvistelemään! Mie taas... Myssy päässä niinkun aina, kun en jaksa työhuonen pönttöä lämmittää :D
Ja kahvi ON maistunut myös tänään, terkuin toivottoman ujo Punanenä-Nokinakki!



2 comments:

  1. mie tyärsin joskus tuon kalvon kanssa niin lahjakkaasti, että luovutin. annoin omat kalvoni eteenpäin, jollekkin sellaselle kuka niistä enempi tolokkuaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saa nähdä mitä näistä minun kokeiluista vielä tulee :D
      Ideoita on läjäpäin, mut nyt mie aloin epäilemään tuon kalvon kestävyyttä. Pesutesti on menossa, ennen sitä en tee enää ainuttakaan lisää. Nytki tulee sitte takkiin jo paitaa, mekkoa, tunikaa... :D

      Delete